INTERVISTA

Kujdesi në rastet kur fëmija sëmuret

Kush nga prindërit kujdeset? Çfarë ndodh kur fëmija mbush 6 vjeҫ? Nga Marsi Simo,sociologe Nëse fëmja sëmurët, dhe të dy prindërit janë në punë, lind pyetja kush do qendrojë në shtëpi me të për tu përkujdesur? Në lidhje me këtë janë pyetur disa nëna me pyetjen konkrete: Kur fëmija juaj është sëmurë, cili është i […]