LAJME

Si të lexoni më tepër?!

Dashamirët e librave do të dëshironin ta kishin gjithë ditën në dispozicion për të lexuar, por nuk është e mundur për shkak të angazhimeve Por gjithashtu nuk është e mundur të pritet çasti i përkryer për lexim, sepse ai nuk ekziston. Disa nga njerëzit më të angazhuar në botë e gjejnë mundësinë që të mbeten […]

Turqia me urdhër të Presidentit Erdogan dërgon ndihma mjekësore në Irak

Turqia në kuadër të luftës kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (COVID-19) dërgon në Irak ndihma mjekësore. Ambasadori i Turqisë në Bagdad, Fatih Yildiz tërhoqi vëmendjen se epidemia e COVID-19 ndikoi negativisht në Irak, ndërsa tha: “Ndërsa numri i rasteve në vend po rritet gradualisht, vërehet se sistemi shëndetësor ka vështirësi dhe qytetarët […]