OPINIONE

Jo pagesës së anëtarësimit/Jo Gylenit…

Nga: Bledi Shkrepi Myftinia e Tiranës ka publikuar së fundmi në faqen e saj zyrtare në Facebook nisjen e projektit të antarësimit vjetor për gjithë besimtarët e kryeqytetit me një vlerë monetare 300 lekë të reja.Myftinia është shprehur se ky antarësim është detyrim shpirtëror, moral dhe fetar.U bë kohë që jo pak vëllezër më kanë […]

Lauren Luli-Ky haraç m’bledhës!

Nga: Hoxhë Tasim Darsi Në muajt që kaluam myftiu i Tiranës Lauren Luli, pa asnjë ftesë, apo informim paraprak shkon te Xhamia në Paskuqan. Shkuarja e myftiut në xhami është mëse normale, por mënyra se si shkon Laureni gjithmonë është problematike. Një incident të ngjashëm me këtë në vijim, myftiu i Tiranës ka kryer edhe […]